2011. november 24., csütörtök

Tokio Motor Show

A Honda egy érdekes, elektromos motorokból álló, csokrot fog bemutatni a Tokio Motor Show keretein belül, ami december 3.-a és 11.-e között kerül majd megrendezésre. Az egyik legnagyobb motorkerékpár gyártó, bemutatja a jövő elektromos járműveinek új generációját. A Honda szerint, nagy hangsúlyt fektetnek a könnyű városi közlekedésre.

MOTOR COMPO




Az első, bemutatásra kerülő modell egy kompakt kis elektromos jármű. Ebben ötvözik a sportosságot és mobilitást. Nagy előnyét nem csak az adja, hogy kompakt kis gép és az akkumlátora rövid időn belül feltölthető, hanem az akkumulátorát kivéve egyébb eszközöket is meghajthatunk róla.

E-CANOPY





Második befutónk egy háromkerekű robogó, melybe egy bizonyos EV-rendszer kerül. A tervek szerint valamiféle csomagtérrel is megtámogatják majd és a tervek szerint ideális társ lesz városi szállításra és kézbesítésre.

RC-E



Utolsó motorunk egy Supersport motor elektromos megfelelője , aminek profilja a vezetési élmény lesz. Ugyanis egy 600-as ereje és egy 250-es kezelhetősége találkozik a RC-E ben. Mind a három járműről bővebb adatok és egyébb információk még nem elérhetők. Nagy valószínűséggel a tokioi show után már több infót is tudni lehet majd róluk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése