2011. szeptember 23., péntek

Apps Motorosoknak

Szeretnék nektek 3 db okos telefon programot bemutatni amivel jobban fog majd menni a tájékozódás.

1, MotorradTreff


Az első ilyen program a Motorrad News programja. Ez a progit inkább azoknak tudnám ajánlani akik szeretnek külföldre menni motorostalálkozókra. A program össze gyűjti nekünk az összes aktuális és megrendezésre kerülő találkozókat, majd egy térképen kiadja a találati listát . Találati listát a legegyszerűbb elv alapján listázza ki, az eredményeket tartózkodási helyünktől távolodva adja ki. Mikor meg van a találkozó ahova éppen készülünk a térképen rákattintva teljes információt kaphatunk róla.

2, EveryTrail





Kettes számú programunkkal nincs más teendőnk mint túrázás előtt elindítani és hagyni, hogy a háttérben fusson a program. A progi GPS koordináták alapján ugyanis feljegyzi a teljes útvonalunkat, merre mentünk milyen gyorsan mennyi idő alatt. Nagy stopoknál tankolásnál meg is állíthatjuk az alkalmazást, hogy addig se számolja az időt így pontosabb időintervallumot kapunk az útjainkról, ha szeretnénk akár képekkel és leírásokkal is színesíthetjük a túra útvonalunkat. A fejlesztők nem feledkeztek meg a legfontosabb dolgokról sem túráinkat megoszthatjuk Twitteren vagy Facebookon esetleg az EveryTrail.com honlapján is. Az app autómatikusan generál nekünk egy Google Maps térképet amit link segítségével akár el is tudunk küldeni vagy beágyazhatjuk egy honlapba is akár. Az EveryTrail honlapján taltok egy kis ízelítőt a progi tudásából egy két feljegyzett túra képében.


3, Diablo Super Biker






Harmadik alkalmazásunkat azoknak tudnám ajánlani akik szoktak pályán motorozni,
ugyanis a program nem csak az aktuális sebességünket méri és a megtett távot hanem azt is a dőlési szöget is. Ezeket elraktározza a telefon és ki tudjuk értékelni, hogy mennyire sikerült egyes kanyarokban bedöntenünk a motorkerékpárunkat és milyen időt is futottunk valójában a körök alatt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése