2012. szeptember 27., csütörtök

Metzeler Roadtec Z8 Interact Tyre of the Year



A Metzeler Roadtec Z8 Interact, megynyerte a nemzetközileg is elismert magazin a Motorcycle News díját a Tyre of the Year kategóriában.
Ezzel a megtiszteltetéssel a Roadtec Z8 Interact, egy újabb díjat tudhat magáénak a motorgumik versenyében, ebben az évben.


A Motorrad magazin 11/2012 kiadásában, a Roadtec Z8 Interact M/O első helyet ért el a nagy túragumi tesztben.
Az abroncsot több, mint 4000 kilométeren át tesztelték, országúton, autópályán és különböző időjárási viszonyok között és igen kimagasló eredményeket ért el.
Rövid időn belül, a vizes tesztpályának is alávetették a Roadtec Z8 Interact abroncsot, a PS Magazin jóvoltából, és elnyerte a „Vizes utak királya” címet.
„Jó kopásállóság, hosszú élettartam jellemzi ezt az abroncsot, de mindenek előtt, tökéletes tapadással rendelkezik az abroncs, főleg vizes úton.”
A Motorcycle News tesztje a többi konkurens gumiabroncsot is letesztelte a Roadtec Z8 Ineract melett, az Egyesült Királyságban.
Azt nyilatkozta az újság, hogy: „ az öt gumiabroncsot összehasonlító tesztünkben, a Metzeler igen magasra tette a mércét, az igen kimagasló tapadásával száraz és vizes úton egyaránt, ezért a Z8 Ineract magkapta a teszt győztese címet.”
A magazin szerkesztője, Andy Calton, azt nyilatkozta „ a Metzeler Z8 Interact, egy olyan abroncs, ami különböző motorkerékpárokon is jól megállja a helyét, nem mellesleg tökéletes árral rendelkezik. Az összes teszten bizonyította tartósságát és kiváló teljesítményét.
Veterán tesztpilótánk, Michael Neeves szerint: a vizes eredményeket hatalmas előnnyel nyerte a konkurenciához képest és a mért köridőkben is három másodperccel gyorsabb volt a második helyezetthez képest.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése