2012. február 19., vasárnap

BMW C650GT/C600 és a csomagok

Akik szeretnek sok csomagot magukal vinni vagy rendszeresen nagyobb távokat tesznek meg, valószínűleg a C 650 GT-t fogják választani,: a BMW „túra-robogója” nagy tárolókapacitással, két személy részére teljes értékű túraképességgel,kényelmes üléssel és a vezető számára állítható háttámlával készül.Az ülés alatti nagyméretű rekesz 60 literes akinek ez sem ekég az, a többi csomagot a farrészen elhelyezett bal és jobb oldali tárolókban, a lábtér első részében vagy a bal oldali, zárható tartóban helyezheti el. A C 650 GT-ben akár két teljes méretű bukósisak is elfér, a tárolóba akárcsak C 600 Sport modellhez hasonlóan ülés alatti belső világítás is került.


A motor hátsó részébe épített Flexcase rendszernek a C 600 Sport kedvelői sem fognak csalódni a motor pakolhatósági lehetőségeiben. Igaz, hogy a C 600 Sport hátulja rövidebb és sportosabb a GT-nél, BMW tervezői egy hatalma újítást építettek be, amit ki lehet bővíteni és megnővelni a rakteret, ahol igy akár egy további sisak is elfér.Az úgy nevezett Flexcase rendszer lényegében egy bővítményt tartalmaz, ami a C 600 Sport hátuljáról lenyitva lehetővé teszi, hogy parkolás közben még több csomagot tehessünk a motorba. A BMW Motorrad által szabadalmaztatott megoldás kevlár-alapú, nagyon erős, rugalmas anyagból készül, így flexibilis, de mégis strapabíró.
Igaz,hogy a Flexcase-t út közben visszazárva kell tartani,de az ülés alatt így is marad elég hely egy bukósisak és egy pénztárca vagy pedig egy bevásárlótáska számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése